Poti face avere, chiar daca incepi mai tarziu – David Bach

Asadar, simti ca ai inceput tarziu?

Nu esti singurul.

Din pacate, cei mai multi dintre oamenii cu prea multe datorii si prea putine economii nu vor recupera niciodata decalajul financiar. De ce? Pentru ca nu stiu cum sa faca acest lucru.

Totusi, poti sa incepi tarziu si sa faci avere — dar ai nevoie de un plan.

Aceasta carte contine planul. Iti ofera inspiratie, este usor de urmarit si se bazeaza pe principii financiare testate. Evident, nu-ti poti crea o situatie finan¬ciara sigura peste noapte. Va fi nevoie de timp si de munca. Dar vei reusi.

Doar pentru ca ai inceput tarziu sa te ocupi de problemele financiare nu inseamna ca trebuie neaparat sa ai un viitor nesigur. Indi¬ferent daca ai 30, 40, 50 de ani sau mai mult, inca mai ai timp sa schimbi lucrurile. Trebuie doar sa iei decizia de a incepe.

In volumul de fata, David Bach preia principiul „Finish Rich“, care a ajutat deja milioane de oameni, si il explica tuturor celor ce au uitat sa economiseasca, celor care au obiceiul de a amana lucrurile sau celor care au fost luati prin surprindere de provocarile neasteptate ale vietii.

Autorul iti arata ca poti face avere si duce o viata buna, chiar daca ai inceput tarziu, cu conditia sa-ti pui rapid planul in aplicare. Vei invata cum sa inaintezi pe drumul ce conduce la siguranta financiara, utilizand niste principii simple ce se refera la cheltuieli mai mici, economii mai mari, castiguri mai ridicate si, cel mai important, un trai mai bun.

David Bach iti ofera instructiuni, recomandari, foi de calcul si alte resurse — adica toate lucrurile de care ai nevoie pentru a-ti pune in practica planul de a face avere.

David Bach a ajutat milioane de oameni din toata lumea sa actioneze astfel incat sa duca o viata mai buna si sa faca avere. Este autorul a 7 bestselleruri, inclusiv 2 in topul New York Times. De asemenea, 4 dintre cartile sale au fost incluse in topurile Wall Street Journal, BusinessWeek si USA Today. Seria de carti FinishRich a fost vanduta in peste 5 milioane de exemplare si tradusa in peste 15 limbi.

David Bach este creatorul seminarelor FinishRich.  In numai zece ani, peste un milion de oameni au invatat cum sa faca alegeri financiare pentru a duce o viata conforma cu propriile valori, participand la seminarele lui — Smart Women Finish Rich, Smart Couples Finish Rich si Find the Money — care sunt organizate in peste 2 000 de orase de pe teritoriul Americii de Nord, de catre mii de consultanti financiari.

Este fondatorul si presedintele FinishRich Media, o companie dedicata revolutionarii modului in care oamenii invata sa se raporteze la bani. Inainte de a infiinta FinishRich Media, a fost vicepresedinte la Morgan Stanley si partener la The Bach Group, care in timpul mandatului sau (1993–2001) a gestionat peste o jumatate de miliard de dolari in numele investitorilor privati.

Total Views: 244 ,
admin
admin@cartemania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *