In urma unei experiente in preajma mortii, Cassidy Blake capata puterea paranormala de a da la o parte valul care separa lumea celor vii de lumea mortilor si incepe sa vada fantome. Chiar isi face un prieten bun, pe Jacob, fantoma care o salvase de la moarte atunci cand era sa se inece. Dar trebuie sa invete regulile foarte repede, deoarece orasul fantomelor este mult mai periculos decat si-ar fi imaginat.

Parintii lui Cassidy sunt Inspiritistii, adica vanatori de fantome, dar numai Cassidy le vede cu adevarat. Familia Blake pleaca in Scotia, la Edinburgh, pentru un show TV despre cele mai bantuite locuri. Acolo, printre morminte, castele si pasaje secrete, Cassidy incepe sa ajute sa treaca permanent dincolo fantomele care se afla intre lumi. Dar nu toate fantomele sunt prietenoase, viata lui Cassidy fiind pusa in pericol.

O lectura care iti da fiori pe sira spinarii, care arata ca umanitatea ramane si dupa moarte. Booklist

O carte atat pentru adolescenti cat si pentru adulti despre o lume fascinanta… personajele sunt complicate, cu profunzimi emotionale… o carte de citit noaptea. Kirkus Reviews

Asa trebuie sa fie o carte fantasy. Publishers Weekly starred review

Schwab ne creeaza dependenta… deja ne face sa asteptam urmarea. Entertainment Weekly

admin
admin@cartemania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *