CarteMania

In doar zece ani, aceasta carte – care are la baza intelepciunea din „Sutra Slefuitorului de diamante“, o veche scriere tibetana – a devenit biblia in domeniul afacerilor. A fost tradusa in peste 15 limbi si folosita pentru a construi, la nivel mondial, afaceri de miliarde de dolari.

Prin ce se deosebeste aceasta carte despre reusita in afaceri de toate celelalte carti pe care le-ati citit pana acum? 

Lucrarea originala „Slefuitorul de diamante“ este cea mai veche carte tiparita din lume. Aceasta lucrare tibetana consemneaza in scris un sistem de principii formulate de Buddha in urma cu peste 2 500 de ani. 

Initial aceasta invatatura s-a transmis pe cale orala, apoi – odata cu aparitia scrisului – a inceput sa fie gravata pe frunze lungi de palmier.

Pe scurt, din Slefuitorul de diamante inveti:

  • cum sa identifici cele mai importante probleme in afacerea ta si sa aplici corect principiile de deblocare a fluxului financiar
  • unde sa cauti potentialul ascuns al tuturor lucrurilor si sa-l folosesti la maxim pentru o mai mare prosperitate in viata personala si in afaceri
  • cum sa atragi ca un magnet sansele financiare de care ai nevoie chiar si atunci cand economia intra in criza
  • aduci mai multa bucurie si satisfactie in tot procesul de construire a unei afaceri profitabile, fara sa-ti sacrifici sanatatea si relatiile cu cei dragi

Cat de mult vrei sa construiesti o afacere care sa-ti aduca din ce in ce mai mult profit prin metode diferite si mult mai simple decat ce practica majoritatea oamenilor? 

Cat de important este pentru tine sa prosperi fara sa strici echilibrul in celelalte domenii de viata? 

Acum, gandeste-te cat de putin timp iti ia sa parcurgi Slefuitorul de diamante si sa afli principiile stravechi care au ridicat imperii de succes in intreaga lume.

Total Views: 124 ,
admin
admin@cartemania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *