Roman plin de caldura si aventura, Mica librarie de pe Sena este o scrisoare de dragoste carte carti, destinata oricui crede in puterea povestilor de a modela viata oamenilor.

Monsieur Perdu se considera un farmacist literar. Din libraria sa aflata pe un vas care pluteste pe Sena, el prescrie romane ca medicamente contra greutatilor vietii. Folosindu-si intuitia pentru a recomanda exact cartea de care cititorul are nevoie, Perdu repara inimile si sufletele sfaramate. Dar singura persoana pe care nu o poate vindeca prin literatura este el insusi, caci librarul sufera inca dupa marea lui iubire care a disparut lasandu-i doar o scrisoare, pe care el nu a deschis-o niciodata.

Dupa ce este in sfarsit tentat sa citeasca scrisoarea, Perdu ridica ancora si pleaca intr-o misiune in Provence, sperand sa se impace cu pierderea suferita si sa descopere sfarsitul povestii. Insotit de un autor de bestselleruri, care sufera de blocaj literar, si de un bucatar italian nefericit in dragoste, Perdu calatoreste pe raurile Frantei, impartindu-si intelepciunea si cartile cu cei intalniti in cale si aratand ca literatura poate obloji sufletele oamenilor, prin calatorii vindecatoare.

„Iti incalzeste inima… Un roman fermecator care crede in proprietatile vindecatoare ale fictiunii, romantismului si ale verilor petrecute in sudul Frantei.” – Kirkus

„Un roman care te prinde in poveste… descrierile culinare si literare somptuase ii vor face pe cititori sa se hotarasca greu daca vor alerga catre cea mai apropiata biblioteca sau catre cel mai apropiat bistro.” – Publishers Weekly

Nina George este ziarista si scriitoare. Este autoarea mai multor romane de succes si scrie, de asemenea, povestiri si articole. Mica librarie de pe Sena s-a aflat peste un an pe listele de bestselleruri din Germania si a fost bestseller in Italia, Polonia si Olanda, fiind tradusa in peste 30 de limbi.

Nina George este casatorita cu scriitorul Jens J. Kramer si locuieste la Berlin si in Bretania, Franta.

admin
admin@cartemania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *