Autorul german de bestselleruri internationale Bodo Schfer va propune cateva sfaturi pentru a va ajuta sa deveniti o persoana de succes, aratandu-va calea catre independenta financiara.
Desi pentru multi oameni conceptul de a detine un milion de dolari este pur si simplu incomprehensibil, ce ati spune daca ati afla ca, de fapt, puteti deveni milionar in doar sapte ani?
A fi bogat si a avea succes nu sunt evenimente rezultate din noroc. Este nevoie de disciplina si de cunoasterea instrumentelor potrivite pentru intelegerea lumii financiare – notiuni pe care majoritatea oamenilor nu le au.

Cu ajutorul audiobookului de fata veti invata cum sa controlati si sa eliminati datoriile, cum sa va mariti venitul si veti gasi principii fundamentale cu privire la protectia, securitatea si libertatea financiara.
in timp ce pentru multi oameni a face un milion de dolari in sapte ani pare un vis, pentru cei care pun in aplicare principiile din acest audiobook totul devine realitate. in cele din urma, Drumul catre libertatea financiara este despre cum sa faceti banii sa lucreze pentru dumneavoastra, in loc sa va petreceti toata viata lucrand pentru bani.

Bodo Schfer este autor, speaker motivational si antreprenor de succes. Cartile si seminariile sale au ajutat mii de oameni sa devina bogati. Sustine conferinte in multe tari, printre care: Ucraina, Rusia, Lituania, Singapore, Spania, Belgia, Olanda.

admin
admin@cartemania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *