carti pdf

Iti stie toate secretele. Dar oare le va pastra?

„Un thriller contemporan uluitor de ingenios.” – Paula Hawkins, autoarea bestsellerurilor

„Fata din tren” si „In ape adanci” dupa „Avertisment”, care i-a adus faima internationala, Renee Knight revine cu un thriller psihologic avand in centru un personaj spectaculos de diabolic, ce iese din tipare. Inca din prima zi ca asistenta personala a celebrei Mina Appleton, Christine Butcher a inteles foarte bine ce se asteapta de la ea. Loialitate totala. Discretie totala.

Timp de douazeci de ani, Christine a fost cea mai devotata angajata, martora tacuta a tuturor evenimentelor din viata Minei. Zi dupa zi, an dupa an, Christine a fost acolo, invizibila – urmarind, ascultand, invatand toate secretele din jurul ei. Pazindu-le bine. Dar anii de loialitate si discretie au pretul lor. Iar Christine va plati in cele din urma. Pentru ca exista o linie periculoasa intre supunere si obsesie.

Un dublu portret psihologic sclipitor de bine zugravit. – Sunday Times

O poveste exploziva despre razbunare. – Good House Keeping

Un thriller cinematic, de atmosfera, perfect pentru a fi ecranizat. – Kirkus Reviews

Inainte de a se dedica scrisului, Renee Knight a realizat documentare de arta si a semnat scenarii de fi lm si televiziune pentru BBC, Channel Four si Capital Films. In 2013, a absolvit cursul Writing a Novel de la Faber Academy. De aceeasi autoare, la Editura Trei a aparut romanul Avertisment (2015).

Total Views: 42 ,
admin
admin@cartemania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *