FaceStore.ro

Creste-ti energia in mod spectaculos pentru a nu te mai simti obosit niciodata. Oboseala tinde sa devina o adevarata epidemie.

Oameni altfel sanatosi, cu varste intre 30 si 50 de ani, se simt epuizati fara vreun motiv clar si totusi, cand merg la doctor, li se spune ca nu e nimic in neregula cu ei.

    Simti nevoia sa bei ceai sau cafea ca „sa te trezesti”?
    Te simti epuizat fara vreun motiv aparent?
    Esti complet stresat vineri sau extenuat la sfarsitul unei zile de munca?

Daca ai raspuns DA la oricare dintre aceste intrebari, atunci a sosit momentul sa preiei controlul asupra sanatatii tale cu ajutorul cartii de fata.

Cartea Vindecarea Oboselii, acest ghid practic pentru invingerea oboselii, scris de unul dintre putinii medici generalisti din Marea Britanie avand pregatire atat in medicina conventionala, cat si in cea holistica, te va ajuta:

    sa alegi regimul alimentar si tipul de exercitii fizice corecte pentru a-ti reface nivelurile de energie;
    sa descoperi cele mai bune suplimente care sa te ajute sa te simti excelent si sa arati mai tanar;
    sa atingi un echilibru hormonal si sa-ti imbunatatesti functionarea intestinelor pentru o stare generala buna.

Citind aceasta carte, vom intelege mai bine legatura dintre nutritie, exercitii fizice, mediu si sanatate precum si faptul ca trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru propria noastra stare de bine.

„Am scris Vindecarea oboselii pentru a evidentia un concept foarte important care este uitat adesea: nimanui nu ar trebui sa-i pese de sanatatea ta mai mult decat tie. TU trebuie sa devii specialistul in tine si TU esti persoana responsabila de sanatatea ta.

Da, TU! Medicul generalist si alti profesionisti din domeniul medical te pot indruma, dar, in esenta, controlul depinde de tine si de alegerile pe care le faci. Nu‑i asa ca asta iti da putere?” – Autoarea

Dr. Sohere Roked practica medicina generala de peste zece ani, in cadrul Sistemului National de Sanatate britanic. De asemenea, se numara printre cei doar zece medici generalisti din Marea Britanie cu pregatire in medicina holistica.

Vindecarea oboselii – Sohere Roked

admin
admin@cartemania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *